نصب این 5 افزونه سئو سایت وردپرسی رو خیلی رشد میده!

نظرت درباره محتوا چیه؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بده

میانگین نظرات / 5. تعداد نظردهی:

نصب این 5 افزونه سئو سایت وردپرسی رو خیلی رشد میده!

نصب این 5 افزونه سئو سایت وردپرسی رو خیلی رشد میده! | ادیب پلاس

یسری افزونه هستن که شما باید رو سایتتون داشته باشین برای کمک به سئو و یسری افزونه هم هستن که میتونید داشته باشین برای کمک به سئوتون. حالا اینکه فرق این دوتا چیه رو بریم با هم ببینیم. این نکته رو هم بگم که تمامی افزونه های زیر رو من روی بیش از 10 وبسایت وردپرسی تست کردم و کاملا تجربی معرفیشون میکنم.

1- افزونه رنک مث یا یواست – واجب

بررسی تخصصی افزونه های سئو وردپرس | رنک مث یا یواست ؟این دوتا که از مشهورترین های دنیای وردپرس هستن و همتون احتمالا اگر با جفتشون کار نکرده باشین، با یکی از این ها کار کردین. من یک مطلب مفصل برای مقایسه رنک مث و یواست قبلا نوشتم و کامل با دلیل گفتم که کدوم بهتره و کدوم بدتر. پیشنهاد میکنم مطالعش کنید. اما پیشنهاد من در حال حاضر نسخه رایگان رنک مث که از مخزن وردپرس قابل دانلود هم هست.

برخی از امکانات اصلی رنک مث

  • قابلیت انتخاب کلمه کلیدی برای هر صفحه و سنجش سئو صفحه با معیارهای رنک مث
  • قابلیت نوایندکس کردن محتواهای مختلف سایت
  • قابلیت ریدایرکت صفحات
  • ساخت اسکیماهای مختلف
  • سئو تصاویر
  • امکان شخصی سازی تایتل و دیسکریپشن صفحات
  • ساخت سایت مپ

پس حتما یکی از این دومورد رو روی سایتتون داشته باشین. حداقل کاری که برای شما میکنن امکان ادیت تایتل و دیسکریپشن صفحات برای نمایش تو نتایج سرچ گوگله.

2- افزونه کش لایت اسپید یا راکت – واجب

cache plugin for wp seoسرعت لود وبسایت یکی از فاکتورهای اساسی سئو و موثر در تغییر رتبه های شما در گوگل است. پس با نصب افزونه کش روی سایتتون سرعت لود رو افزایش بدین. البته که فقط نصب افزونه کاری برای شما نمیکنه و باید کانفیگ اون رو انجام بدین. اینکه کدوم افزونه کش بهتر هستش، به وب سرور هاست سایت شما برمیگرده. وب سرور آپاچی با افزونه راکت سازگارتر هست و وب سرور لایت اسپید با افزونه لایت اسپید کش سازگاره. افزونه wp-rocket پولیه و افزونه LiteSpeed Cache رایگانه و از مخزن وردپرس قابل دانلوده.

من در مطلب سیستم کش وبسایت چطوری کار میکنه؟ این موضوع رو مفصل توضیح دادم. بهش مراجعه کنید تا بیشتر اطلاعات کسب کنید.

3- افزونه Easy Table of Contents – پیشنهادی

استفاده از جدول عناوین محتوا در ادیب پلاسجدول عناوین در صفحات بلاگ سایت شما یا هر جای دیگه جزو واجبات محسوب میشه. این امکان به کاربر شما کمک میکنه سریع بره سر اصل مطلب و به راحتی اون مطلبی که میخواد رو بدون حاشیه رفتن مطالعه کنه. همه با این قضیه برخورد کردیم که موضوعی رو سرچ کردیم و سایتی رو باز کردیم، اما اون سایت بجای رفتن سر اصل مطلب کلی مقدمه و پیش گفتار درباره اون موضوع نوشته. این موضوع میتونه کاربران شما رو خسته کنه و یا حتی اونارو از لیست وفاداران شما حذف کنه.

این موضوع جدول عناوین محتوا در صفحه ساز المنتور به طور رایگان وجود داره و میتونید ازش استفاده کنید. اما راه حل دوم برای این موضوع نصب افزونه Easy Table of Contents از مخزن وردپرس است. سعی کنید نهایتا تگ های h2 و h3 رو داخلش قرار بدین.

4- افزونه Rate my Post – WP Rating System – پیشنهادی

Star schema results in searchیکی از مواردی که میتونه کاربر رو از نتایج سرپ گوگل داخل سایت شما بکشونه نظرات ستاره دار که زیر دیسکریپشن نمایش داده میشه. این موضوع براحتی رضایت کاربران از اون صفحه رو نشون میده و کاربر با خیال راحت تری روی سایت شما کلیک میکنه. براحتی با افزونه Rate my Post – WP Rating System میتونید این امکان امتیاز دهی رو به تمام مطالب و یا محصولات سایتتون اضافه کنید. حواستون باشه که نمایش این امتیازات برمیگرده به گوگل و ممکنه کمی با تاخیر اتفاق بیفته یا برای برخی صفحات کلا نمایش داده نشه.

5- افزونه Smush – واجب

Smush Lazy Load Imagesیکی از مهمترین اقدامات برای افزایش سرعت لود وبسایت، کاهش حجم عکس و ویدیو در سایته. افزونه Smush رایگان به شما کمک میکنه حجم تصاویری که داخل وردپرس آپلود میکنید رو تا حد زیادی کم کنید که افت کیفیت محسوسی در اونها بوجود نیاد. پس پیشنهاد میکنم روی سایت وردپرسی تون نصبش کنید.

تجربه شما چی میگه؟

من تمامی افزونه هایی که معرفی کردم رو قبلا تست کردم. اگر شما افزونه های بیشتری رو میشناسین یا افزونه ای رو میشناسین که بهتر با این موارد جایگزین بشه تو قسمت نظرات بگین تا به مطلب اضافشون کنم و به آدمای بیشتری کمک کنیم.

علیرضا ادیب نیا

در مسیر کاریم با مسائل زیادی روبرو میشم که باید حلشون کنم. این مسائل حل شده رو با تو به اشتراک میذارم چون شاید مسأله تو هم باشه.

علیرضا ادیب نیا

در مسیر کاریم با مسائل زیادی روبرو میشم که باید حلشون کنم. این مسائل حل شده رو با تو به اشتراک میذارم چون شاید مسأله تو هم باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید