آموزش سئو خارجی

آموزش سئو خارجی (آف پیج سئو)

سئو خارجی یا آف پیج سئو یکی از تکه های بزرگ پازل موفقیت سئو سایت رو تشکیل میده. در یک جمله سئو خارجی یعنی هر نوع فعالیتی که خارج سایت شما در راستای سئو انجام میشه و روی سایت شما تاثیر میزاره. از فعالیت تو شبکه های اجتماعی و برند سازی گرفته تا خرید بک لینک و رپورتاژ آگهی. بیایید مفصل با هم بررسیش کنیم.

()

توضیح ساده سئو خارجی با یک مثال، استخدام در شرکت

فرض کنید شما میخواهید به عنوان یک نیروی متخصص در یک شرکت که جزو بهترین و قوی ترین شرکت های حوزه خودش است، استخدام شوید. استخدام در این شرکت میتواند زندگی شما را از همه لحاظ متحول کند. هم کلی تجربه کسب میکنید و هم موقعیت های مختلف درآمدی و ارتباطات برایتان فراهم خواهد شد.

Simple explanation of external SEO with an

شما سابقه مناسبی در حوزه تخصصی خود دارید و چند جای مختلف هم به طور کوتاه مدت کارکردید. ولی تجربه کار طولانی مدت در یک شرکت سرشناس را ندارید و به عنوان اولین شغل حرفه ای به این استخدام نگاه میکنید. بر فرض که چند نفر دیگر هم مثل شما برای این موقعیت شغلی اقدام کردند. اما سطوح علمی و تخصص همه افراد تقریبا در یک سطح است.

در این جا مسئول استخدام کمی انتخاب سختی دارد و باید فاکتورهای دیگری را هم در کنار تخصص و دانش افراد قرار دهد تا بهترین انتخاب را انجام دهد. برای مثال این موضوع که وضعیت شما در شغل های قبلی چطور بوده و به چه علت آن مجموعه را ترک کردید. یا اینکه چقدر روی برند شخصی خود کارکردید و برای مثال یک وبسایت یا شبکه اجتماعی فعال دارید یا نه. همه این فاکتورها میتواند روی نظر مسئول استخدام موثر باشد.

اما بیاید یک فرض جالب را در نظر بگیریم. اگر شخصی که مورد اعتماد فرد استخدام کننده است یا خودش قبلا در آن شرکت کار میکرده شما را به عنوان نیروی کار مورد تایید معرفی کند و به اصطلاح شما را پیش مسئول استخدام تضمین کند، چقدر احتمال این وجود دارد که اعتماد مسئول استخدام نسبت به شما جلب شود و شما را استخدام کند؟ قطعا جواب این سوال این است که به احتمال زیاد استخدام شما تایید خواهد شد.

گوگل هم مثل مسئول استخدام رفتار میکند!

دقیقا در دنیای سئو هم وضعیت رنک سایت شما در نتایج جستجو مثل این مثال استخدام است. در حوزه فعالیت سایت شما به احتمال زیاد سایت های دیگری هم هستند که فعالیت میکنند. یک پایه اصلی سئو که در مقاله سئو داخلی به طور کامل به آن پرداختیم، کارهایی است که شما داخل سایتتان انجام میدهید و به طور کلی به بهبود رضایت کاربر از سایت شما کمک میکند. این موارد میتواند شامل محتوای کاربردی، ux و ui مناسب و سئو تکنیکال باشد.

اما بعد از اینکه همه این کارها را انجام دادید، آیا گوگل به طور کامل به شما اعتماد میکند و بهترین نتایج سرپ خود را به شما میدهد؟ جواب این سوال کمی منعطف است. ممکن است در برخی موارد بله باشد و برخی موارد خیر. یعنی با توجه به حوزه کاری سایت شما، کلماتی که میخواهید در آن ها رتبه بگیرید و رقابتی که در آن کلمات وجود دارد جواب این سوال تغییر میکند.

اما خوب به طور کلی قرار است من در این صفحه سئو خارجی یا آف پیج را به شما آموزش دهم. فرض ما بر این است که شما هر آن چه باید درباره سئو داخلی انجام میدادید را انجام دادید اما آن نتیجه دلخواه خود را نگرفتید. پس از موارد غیراصلی و استثنا عبور میکنم و شاید جای دیگری درباره آن حرف زدم.

اگر باز هم به مثالی که بالاتر زدم برگردیم، مثل این میماند که شما برای رتبه گرفتن همه محتوای لازم را در سایتت داری و موارد تکنیکالی را هم رعایت کردی، اما موضوع این است که به غیر از شما چندین وبسایت دیگر هم هستند که این کار را کردند. پس گوگل لازم دارد تا برای رتبه دادن به وبسایت ها در حوزه فعالیت شما به غیر از داخل سایت، به بیرون سایت هم سرک بکشد و درباره شما تحقیق کند.

A person who is happy to be accepted into the desired job position

این تحقیقات شامل موارد مختلفی است که همه با هم سئو خارجی را تشکیل میدهند و اگر آنها از نظر گوگل تیک تایید را بخورند، کمک میکنند تا گوگل در بین چندین وبسایت شما را به عنوان وبسایت منتخب در صدر نتایج به کاربرانش نشان دهد. این موارد میتواند میزان فعالیت در شبکه های اجتماعی، برندینگ شما و اینکه چقدر برای کاربران وب محبوب هستید و درباره شما صحبت میکنند، تعداد لینک ها و البته کیفیت لینک هایی که به صفحات سایت شما داده شده است، باشد.

نظرت درباره محتوا چیه؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بده

میانگین نظرات / 5. تعداد نظردهی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید