8 بهترین قالب وردپرس برای سئو، کرکی بخریم یا اورجینال؟

نظرت درباره محتوا چیه؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بده

میانگین نظرات / 5. تعداد نظردهی:

8 بهترین قالب وردپرس برای سئو، کرکی بخریم یا اورجینال؟

بهترین قالب وردپرس برای سئو

قالب خوب برای سئو چی بخریم؟

هممون میدونیم که الی ماشالا قالب یا تم وردپرسی هست برای خرید. اما من تو این مقاله سعی کردم تجربه خودم رو از زمانی که پروژه سایت وردپرسی انجام میدادم + پروژه های سئو وردپرسی که انجام دادم، باهم جمع کنم و لیست زیر رو براتون تهیه کنم. دقت کنید که هر کدوم رو برای یکسری سایت‌های مشخص پیشنهاد کردم:

  1. Avada آوادا – چند منظوره، مناسب سایت های شرکتی، شخصی، بلاگی و خدماتی – زیاد مناسب فروشگاه نیست
  2. The 7 سون – چند منظوره، مناسب سایت های شرکتی، شخصی، بلاگی و خدماتی – زیاد مناسب فروشگاه نیست
  3. Betheme بی تم – چند منظوره، مناسب سایت های شرکتی، شخصی، بلاگی و خدماتی – برای فروشگاه خوبه
  4. WoodMart وودمارت – فروشگاهی، فقط مناسب فروشگاهی
  5. Flatsome فلت سام – فروشگاهی، فقط مناسب فروشگاهی
  6. Enfold انفولد – چند منظوره، مناسب سایت های شرکتی، شخصی، بلاگی و خدماتی – زیاد مناسب فروشگاه نیست
  7. Porto پورتو – چند منظوره، مناسب سایت های شرکتی، شخصی، بلاگی و خدماتی – برای فروشگاه خوبه
  8. Impreza ایمپرزا – چند منظوره، مناسب سایت های شرکتی، شخصی، بلاگی و خدماتی – برای فروشگاه خوبه

<– برای مشاهده کامل ستون‌های جدول در موبایل، به چپ و راست بکشید –>

نام قالبسازگاری با صفحه سازسیستم پیشفرض بهینه ساز سرعت لودبهینه بودن کدهای قالبتعداد فروش در تم فارستتجربه شخصی منصفحه قالب در تم فارست
Avada آواداصفحه ساز اختصاصینداردخوببیشتر از 948.000تجربه استفاده ندارمکلیک کنید
WoodMart وودمارتالمنتور و WPBakeryنداردمعمولیبیشتر از 73.000در چند پروژه استفاده کردم و کلمات سختی رو سئو کردم، اما از لحاظ سرعت یکم ضعیفه و امکانات خیلی زیادی داره که شاید بدرد هر فروشگاهی نخورهکلیک کنید
The 7 سونالمنتور و WPBakeryنداردمعمولیبیشتر از 302.000تجربه استفاده دارم و خیلی از امکاناتش راضی نبودمکلیک کنید
Betheme بی تمصفحه ساز اختصاصی مافین و المنتورنداردخوببیشتر از 295.000تجربه استفاده دارم و قالب سبک و خوبیهکلیک کنید
Flatsome فلت سامصفحه ساز اختصاصی Ux Builderنداردعالیبیشتر از 233.000تجربه استفاده ندارمکلیک کنید
Enfold انفولدصفحه ساز اختصاصی Aviaنداردخوببیشتر از 257.000تجربه استفاده ندارمکلیک کنید
Porto پورتوالمنتور و WPBakeryداردخوببیشتر از 89.000پروژه‌ای فروشگاهی رو با این قالب سئو کردم و راضی هستمکلیک کنید
Impreza ایمپرزاwpbakeryنداردعالیبیشتر از 104.000قالب ادیب پلاس ایمپرزا است و به نظرم عالیهکلیک کنید

پیشنهاد من به شما

قسمت جذاب ماجرا، قالب های پولی وردپرسه که کلی امکان جذاب برای شما بوجود میارن. اما خرید این قالب‌ها هم خودش برای ما ایرانی‌ها چالشه. از اونجایی که تحریم وجود داره و ما نمیتونیم از سایت‌های معتبر خارجی که منبع قالب‌های پرمیوم وردپرسی هستن مثل تم‌فارست خرید کنیم. ترجیه میدیم به سایت‌های داخلی مثل راستچین و ژاکت مراجعه کنیم که مارکتی برای خرید قالب‌های آماده فارسی سازی شده هستن.

تو این سایت‌ها کلی قالب آماده و البته افزونه آماده وردپرسی وجود داره که میتونید ازشون استفاده کنید. البته استفاده از این قالب ها یسری خط قرمز داره که بهشون اشاره میکنیم. اولین نکته‌ای که وجود داره و باید در جریانش قرار بگیرین اینه که قالب های داخل این مارکت‌های ایرانی دو دسته هستن:

دسته اول: قالب‌های کرک شده

افرادی میرن و از راه‌های مختلفی یک قالب رو از سایت یا شرکت اصلی سازنده‌اش میخرن، بعد اون رو فارسی سازی میکنن و به راحتی با یکبار هزینه اون رو چندین بار در سایت خودشون یا یک مارکت مثل راستچین و ژاکت به فروش برسونن. اصلا نمیخوام به مورد اخلاقی-انسانی این قضیه بپردازم که به نظر شخص خودم خیلی درست نیست این کار.

اما جدا از اون قالبی که از این روش به دست شما میرسه دستکاری شده است. چون باید یسری کد بهش تزریق بشه تا لایسنس اون، روی هزاران وبسایت عمل کنه. پس این موضوع رو مدنظر داشته باشید که قالبی که روی سایتتون نصب میکنید یک نسخه کرک شده از قالب اصلی سازنده است.

دسته دوم: قالب‌های ساخت ایران

دسته دومی‌ام هستن که اطمینان خاطر بیشتری برای استفاده به ما میدن. این قالب‌ها کاملا ایرانی هستن و از صفر تا صد توسط کدنویس یا کدنویسان ایرانی طراحی و توسعه داده میشن. پس هم از لحاظ امنیت و هم از لحاظ لایسنسی که شما خرید میکنید، خیلی معتبر هستن.

خیلی سرراست بگم، من هم تجربه استفاده از قالب های فارسی شده (کرکی) رو داشتم و هم قالب های اورجینال خریداری شده از تم فارست. با جفتشون هم سئو کردم و هیچ مشکلی نداشتم.

اگر نظر من رو میخواین، اولویت اینه که برید و از سایت های اصلی سازنده یا سایت معتبری مثل تم فارست، قالب‌ها رو خرید کنید. البته هزینه دلاری هستش (معمولا تو رنج 40 تا 60 دلار)، ولی حداقل هم وژدان خوتون راحته که از طریق درستش اون محصول رو تهیه کردین و هم داخل سایتتون هیچ وقت به باگ امنیتی نمیخورین. تازه آپدیت قالب هم به صورت مدام و از مخزن وردپرس دریافت میکنید. به تیم پشتیبانی اصلی قالب هم متصل هستین برای پرسش و پاسخ هاتون.

best wordpress themes for seo

اگر هم نمیخواید هزینه دلاری کنید و یک کوچولو دردسر فارسی کردن قالب اورجینال رو بکشین. حدالمقدور از قالب‌هایی استفاده کنید که سازنده‌هاشون ایرانی هستن مثل قالب اهورا که سازنده‌اش تیم میهن وردپرس هستن و من از کیفیت و امنیت و سرعتش مطمئن هستم. گزینه آخر هم خب مشخصه، خرید نسخه های کرکی قالب ها از راستچین و ژاکت

حالا ممکنه چند تا سوال براتون پیش بیاد

برای خرید و پرداخت دلاری قالب چیکار کنم؟

به راحتی از سایت های واسط مثل نیک پرداخت استفاده میکنید. من خودم تجربه استفاده ازشون رو داشتم و به راحتی انجام میشه. شما به ریال مبلغ رو پرداخت میکنید و اون ها به دلار براتون خرید میکنن. اول باید توی تم فارست یک حساب کاربری بسازید، بعد ایمیل و رمز رو در اختیار نیک پرداخت یا هر سایت واسط دیگه ای که قراره براتون خرید کنه، میزارین تا براتون خرید کنن. به همین سادگی

قالب رو اورجینال بخرم، چطوری فارسیش کنم؟

بعد از خرید قالب شما دوتا مشکل دارین. البته مشکل نمیشه گفت چون به راحتی قابل حل هستن. یکی اینکه قسمت تنظیمات قالب به زبان انگلیسی که باید باهاش کنار بیاین چون راه حل خاصی نداره. البته یسری قالب های پرفروش خودشون فایل های ترجمه آماده دارن. مثلا من تجربه خرید وودمارت از تم فارست رو داشتم که خودش فایل فارسی ترجمه رو هم در اختیارتون میزاره که وقتی توی هاست قرارش بدین، قسمت تنظیمات و یسری جملات پیشفرض قالب فارسی میشن.

یک بخش دیگه میشه فونت فارسی سایت، اونم خیلی ساده است. اگر تنظیمات قالب قسمت فونت سفارشی داشته باشه، فونتی که میخواین رو آپلود میکنید و تمام. اگر نه باید از یک وردپرس کار حرفه‌ای کمک بگیرین که براتون فونت رو نصب کنه.

انواع قالب وردپرسی

قالب اختصاصی و شخصی سازی شده وردپرس

میتونید به صورت تخصصی و کاملاً شخصی سازی شده با توجه به نیازهایی که از سایتتون دارین، یک قالب برای سایت خودتون راه بندازین، البته نیاز داره تسلط کافی به کدنویسی html-css-php و تبدیل اونها به قالب وردپرسی داشته باشین. اگر این مهارت رو + زمان آزاد و کافی دارین، میتونید برای خودتون قالب رو بنویسین و ازش روی وردپرس استفاده کنید. اینطوری همیشه برای تغییرات دستتون بازه و وابستگی به شخص خاصی ندارین.

استفاده از قالب‌های رایگان و پولی وردپرس

اما اگر هیچگونه آشنایی با کدنویسی ندارین، نگران نباشین. قبل از شما کلی کدنویس تو دنیا یسری قالب نوشتن و اونارو به صورت رایگان و پولی منتشر کردن. البته ممکنه یک برنامه نویس تنها پشت یک قالب نباشه و یک تیم برنامه نویسی قالب رو ساخته باشن. اینطوری هم قالب باگ‌های کمتری داره، هم امکانات بیشتری براتون خواهد داشت.

یسری از این کدنویس‌ها به طور رایگان قالب رو طراحی میکنن و منتشر میکنن که البته قالب‌هاشون آنچنان امکاناتی هم نداره! اما اون قالب‌هایی که باید برای استفاده ازشون، پولی رو پرداخت کنید و در واقع لایسنس اون هارو داشته باشین. قطعا امکانات بیشتری دارن و به هیچ وجه قابل مقایسه با قالبهای رایگان نیستن.

قالب‌های رایگان مخزن وردپرس بدرد میخورن؟

اگر بخواهید از قالب‌های رایگان استفاده کنید، میتونید به راحتی با مراجعه به قسمت پوسته‌ها، در پنل خود وردپرس و زدن دکمه افزودن، کلی قالب رو نگاه کنید و با یک کلیک دانلودشون کنید. نکته مهمی که در استفاده از قالب‌های مخزن وردپرس وجود داره، امنیت و معتبر بودن آن ها است. تمامی قالب‌هایی که داخل مخزن وردپرس منتشر میشن، از کلی فیلتر و پروتکل امنیتی رد شدن، پس به راحتی قابل اعتماد هستن و مشکلی برای سایت شما بوجود نمیارن.

Installing-the-template-on-WordPress
از این قسمت، تمامی قالب‌های رایگان قابل استفاده هستن.

همچنین اگر بخواین به اطلاعات بیشتری از این قالب‌ها دسترسی داشته باشین، میتونید به وبسایت خود وردپرس سر بزنید و از اونجا دانلودشون کنید. دانلود قالب‌های رایگان از سایت وردپرس

تم‌های رایگان توسط افراد مختلف روی مخزن وردپرس منتشر شدن و هر کدوم از اونا ظاهر متفاوت دارند و یک سری امکانات را در اختیار شما قرار میدن. از اونجایی که این قالب‌ها نفع مالی خاصی برای طراح ندارن، کدنویس هم وقت و خلاقیت خاصی رو خرج اونها نخواهد کرد. در قالب های رایگان وردپرسی ما شاهد طراحی ساده و عملکرد معمولی هستیم.

موضوع دیگر آپدیت این نوع قالب‌ها است. از آنجا که قالب ها رایگان هستند، طراحان اجباری برای روزرسانی مداوم این قالب‌ها ندارند و ممکن است شما بعد از مدتی که خود هسته اصلی وردپرس و افزونه‌هایی که با آنها کار میکنید آپدیت شدند، در کارکرد قالبتان دچار اختلال شوید و وبسایت تان به خوبی عملکرد نداشته باشد.

نظر شخصی خودم درباره قالب‌های رایگان

اگر بخوام نظر خودمو بگم، این قالب‌ها بیشتر به درد یک سایت خبری یا بلاگ مطالب یا مثلا یک پروفایل شخصی میخوره. برای اینکه بخواین یک سایت درست حسابی حرفه‌ای که فروش محصول داره یا خدمات ارائه میده، راه بندازین و پول ازش دربیارین به هیچ وجه قالب رایگان کار شما رو راه نمیندازه. مگر اینکه کدنویسی بلد باشین و خودتون کلی وقت بزارین و اون رو شخصی سازی کنید. این موضوع هم خیلی معقول به نظر نمیرسه.

علیرضا ادیب نیا

در مسیر کاریم با مسائل زیادی روبرو میشم که باید حلشون کنم. این مسائل حل شده رو با تو به اشتراک میذارم چون شاید مسأله تو هم باشه.

علیرضا ادیب نیا

در مسیر کاریم با مسائل زیادی روبرو میشم که باید حلشون کنم. این مسائل حل شده رو با تو به اشتراک میذارم چون شاید مسأله تو هم باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید