اقدامات واجب بعد از نصب وردپرس یا بسته نصبی قالب

Important-settings-after-installing-WordPress

نظرت درباره محتوا چیه؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بده

میانگین نظرات / 5. تعداد نظردهی:

اقدامات واجب بعد از نصب وردپرس یا بسته نصبی قالب

بعد از اینکه وردپرس خام یا بسته نصبی قالب خود را روی هاست نصب کردید و وردپرس را برای ساخت وبسایت خود انتخاب کرده‌اید، یکسری موارد در فایل خام وردپرس وجود دارد و باید در هر سایتی اجرا یا به نوعی اصلاح شود. اجرای این موضوعات یا نکاتی که در ادامه به معرفی آنها میپردازم، ترتیب خاصی ندارند و بر اساس تجربه من بعد از طراحی چندین سایت مختلف با وردپرس به وجود آمده است. موضوع مهم این است که تمامی این موارد انجام شود. این نکته را هم در نظر داشته باشید که

  1. اگر وردپرس را به صورت خام نصب کردید
  2. اگر با نصب، بسته نصبی قالبتان، به صورت اتوماتیک وردپرس روی سایتتون نصب شده

در هر دوحالت لازمه که تمامی این موارد رو برررسی کنید و در صورت وجود هر کدوم رو اصلاح کنید.

1-محتوای پیشفرض را حذف کنید

بعد از اینکه یک قالب وردپرسی را به صورت بسته نصبی روی هاست نصب کنید. برنامه نویس برای اینکه بتواند یک کلیت از قالب را به نمایش بگذارد مجبور بوده تا صفحات مختلفی را در سایت به وجود آورده و روی آنها محتواهای پیشفرضی را به نمایش بگذارد. که شامل برگه‌ها، نوشته‌ها و پست تایپ‌های دیگری است که میتواند بی نهایت در سایت وجود داشته باشد.

برای شروع کار سایت، به شدت مهم است که این محتواها سریعا از روی سایت حذف شوند.

حذف متون لورم ایپسوم

مورد محتوایی دیگر استفاده از متنی به نام لورم ایپسوم است که در تمامی سایت‌ها شایع است و به هیچ وجه ارزش محتوایی ندارد و صرفا برای پر کردن ظاهر سایت به کار میرود، یکی دیگر از مواردی است که میتواند به سئو سایت شما ضربه بدی بزند و باید در هر جایی که استفاده شده است، حذف شود.

هر جایی که این متن وجود دارد، حذفش کنید.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

بعد از اینکه شما دامنه‌ای را روی هاست خود ست میکنید و یک وردپرس خام یا یک بسته نصبی را روی هاست قرار میدهید. ربات‌های گوگل سایت شما را شناسایی کرده و شروع به خزش در صفحات مختلف سایت شما میکنند تا اطلاعاتی اولیه از سایت شما کسب کنند و در نتایج گوگل نمایش دهند.

ممکن است موضوع سایت شما هر چیزی باشد و قطعا شما میخواهید تا گوگل سایتتان را با همان موضوع و یا نام برند خودتان بشناسد. این محتواهای پیشفرض موجود در سایت میتواند بدترین قدم ممکن برای شروع کار شما باشد. اگر گوگل سایتتان را با محتوای غیرارزشمند و بی ربط بشناسد، در آینده باید کارهای مختلفی را انجام دهید و زمانی را صرف کنید تا اصلاح شود.

پس سعی کنید صفحات، نوشته‌ها، دسته بندی‌ها، برچسب‌ها، تصویرها، نظرات کابران و در صورت وجود محصولات ووکامرس را بلافاصله بعد از نصب قالب از روی سایت حذف کنید. نهایتا تا کمتر از 24 ساعت این کار را انجام دهید تا ربات های گوگل این محتوا را به عنوان محتوای سایت شما شناسایی نکنند.

2-انتخاب صفحه نخست و برگه نوشته‌ها

موضوع مهم دیگری که بعد از نصب وردپرس باید انجام شود، انتخاب صفحه اصلی سایت و برگه مقالات سایت است. به تب “تنظیمات>خواندن” مراجعه کنید. حالا گزینه “صفحه اصلی شما نمایش داده می‌شود” را روی “یک برگه یکتا” بگذارید. در مرحله بعد به ترتیب از تب “صفحه نخست” برگه‌ای که به عنوان صفحه اصلی سایت شما خواهد بود انتخاب کنید(صفحه‌ای که با وارد کردن آدرس دامنه شما در مرورگر به کابر نمایش داده میشود).

choosing home page in wordpress
از این قسمت صفحه نخست و برگه نوشته‌ها را تنظیم کنید

سپس برگه نوشته‌‎ها را هم روی برگه‌ای که به عنوان آرشیو نمایشی مطالب سایتتان است، تنظیم کنید. اگر همچین برگه‌ای ندارید، به راحتی با گزینه “افزودن جدید در قسمت برگه‌ها” یک برگه بسازید و نام آن را انتخاب کنید(معمولا بلاگ یا مقالات نامگذاری میشود). طرح این برگه از قسمت تنظیمات قالب شما، تنظیم میشود و ظاهرش قابل تغییر است. صفحه‌ای است که تمامی مطالب نوشته شده شما را به نمایش کاربران درمیآورد و میتواند در قسمت‌های مختلف مثل منوی سایت مورد استفاده قرار بگیرد.

3-عنوان سایت و معرفی کوتاه را اصلاح کنید

اقدام دوم بعد از نصب وردپرس، پر کردن دو مورد عنوان و معرفی کوتاه است. عنوان سایت را با توجه به حوزه کاری، نام برند و همچنین کلمات کلیدی مهمی که در حوزه کاری شما وجود دارد، پر کنید. این موضوع بسیار مهم و اساسی است، زیرا اولین چیزی که در نوار مرورگر و یا صفحه اصلی سایتتان به نمایش در میاید، خواهد بود. پس با دقت و با حوصله آن را پر کنید.

همچنین معرفی کوتاه میتواند یک توضیح یک خطی و کوتاه از کاری است که در سایت قرار است انجام دهید. برای مثال “ما در سایت فلان خدمات فلان را ارائه میدهیم یا محصول فلان را میفروشیم.”

البته باید به این موضوع هم اشاره کنم که پر کردن “معرفی کوتاه” امری واحب نیست و در صورت عدم آمادگی برای این موضوع، میتوانید آن را به آینده موکول کنید.

Settings-wordpress
از این قسمت موارد عنوان سایت و معرفی کوتاه را اصلاح کنید

4-ایمیل مدیریت را درست وارد کرده‌اید؟

اگر در خاطرتان باشد، در پروسه ثبت نام ایمیلی از شما دریافت شد. این همان ایمیلی است که به عنوان ایمیل اصلی و مدیریت سایت توسط وردپرس شناخته میشود. مواردی مثل ثبت نام کاربران، آپدیت وردپرس، مشکلات امنیتی و موارد مهم دیگری که باید از آنها مطلع باشید، توسط وردپرس به این ایمیل ارسال میشود. پس مهم است که این ایمیل را درست وارد کرده باشید، هم به آن دسترسی داشته باشید. این مورد را هم بررسی کنید و مطمئن شوید یک ایمیل درست وارد کرده‌اید.

5-تنظیم زمان محلی و ساختار تاریخ و ساعت

قدم بعدی که از قسمت تنظیمات عمومی وردپرس قابل دسترسی است. تنظیم “زمان محلی” و “ساختار تاریخ” است. قسمتهای مختلف وبسایت شما و نحوه کارکرد صحیح افزونه های زیادی وابسته به تنظیم زمان شما خواهد بود. اگر وبسایت شما در ایران فعالیت میکند و قصد دارید تا زمان مربوط به این کشور در سایت تنظیم شود، پس بررسی کنید که حتما زمان روی “تهران” ثبت شده باشد. این موضوع وابسته به موقعیت جغرافیایی شما است.

همچنین نحوه نمایش تاریخ و زمان در این قسمت قابل تنظیم است، که بهتر است تاریخ روی حالت y-m-d و زمان روی H:i قرار بگیرند.

6-دسته بندی “دسته بندی نشده یا Uncategorized” را تغییر دهید

به صورت پیشفرض در قسمت نوشته‌های وردپرس دسته بندی با نام “دسته بندی نشده یا Uncategorized” وجود دارد که اگر دسته بندی خاصی را برای نوشته خود تیک نزنید، به عنوان دسته پیشفرض مطالب شما مورد استفاه قرار میگیرد. این موضوع به هیچ وجه از لحاظ سئو و از لحاظ تجربه کاربری برای سایت مناسب نیست.

در مرحله اول یک دسته بندی که قصد استفاده از آن در آینده را دارید، با یک نامک مناسب بسازید و سپس به قسمت “تنظیمات>نوشتن” وردپرس مراجعه کرده و “دسته پیشفرض نوشته‌ها” را روی دسته بندی که ایجاد کردید، قرار دهید. در مرحله دوم به دسته بندی ها برگردید و “دسته بندی نشده یا Uncategorized” رو حذف کنید.

Writing-settings-in-WordPress
از این قسمت دسته بندی پیشفرض را انجام دهید

7-پوسته‌های اضافی را حذف کنید

اگر وردپرس خام را نصب کرده باشید به احتمال زیاد پوسته‌هایی روی سایتتون نصب هست. بعد از نصب پوسته یا قالب اصلیتون، پوسته‌های دیگه رو از قسمت “نمایش>پوسته” حذف کنید. قالبهای اضافی هم حجم هاست شما را اشغال میکنند و هم در طول زمان نیاز به بروزرسانی دارند. پس بهتر است تا غیر از قالب اصلی خود که البته ممکن است یک قالب چایلد هم داشته باشد، قالب دیگری را نگه ندارید.

به صورت دل‌بخواهی میتوانید یک قالب برای مواقع اضطرار که سایتتان دچار اختلال شده و یا نیاز به عیب یابی وردپرس دارید، نگه داری کنید.

8-حذف افزونه‌های غیر کاربردی مثل سلام عزیزم!

اگر وردپرس خام را نصب کرده‌اید، افزونه‌هایی روی سایت شما نصب شده از جمله “سلام عزیزم (Hello Dolly)” که به هیچ وجه کاربردی ندارد و صرفا انگیزه بخشی به کاربران وردپرس قرار داده شده است. وجود هر افزونه اضافه و بدون کاربرد در سایت، به جز اشغال حجم هاست و کاهش سرعت، کاربرد دیگری ندارد.

Hello Dolly is a simple WordPress plugin that comes pre-installed in WordPress. If you activate the plugin, it will display a line from the lyrics of Hello Dolly song which is most famously performed by Louis Armstrong

معنی جمله بالا: Hello Dolly یک افزونه ساده وردپرس است که از قبل در وردپرس نصب شده است. اگر افزونه را فعال کنید، خطی از اشعار آهنگ Hello Dolly که معروف ترین آن توسط لوئیس آرمسترانگ اجرا شده است را نمایش می دهد.

پس در هر حالت، وردپرس خام و چه بسته نصبی قالب، حتما بررسی کنید که چه افزونه هایی نصب شده و هر کدام چه امکانی برای سایت شما دارند. اگر کاربرد نداشت حذفش کنید و حتی پیشنهاد من به شما این است که با یک جستجوی مناسب، سعی کنید کارکرد آن را با چند خط کد به سایتتان اضافه کنید.

موارد زیادی برای پیکربندی درست یک سایت وردپرسی وجود دارد که در این مطلب از ادیب پلاس سعی کردیم به مهمترین‌های آن بپردازیم. امیدوارم با کمک این آموزش سایتی حرفه‌ای و پرسرعت برای کاربرانتان ایجاد کنید.

علیرضا ادیب نیا

در مسیر کاریم با مسائل زیادی روبرو میشم که باید حلشون کنم. این مسائل حل شده رو با تو به اشتراک میذارم چون شاید مسأله تو هم باشه.

علیرضا ادیب نیا

در مسیر کاریم با مسائل زیادی روبرو میشم که باید حلشون کنم. این مسائل حل شده رو با تو به اشتراک میذارم چون شاید مسأله تو هم باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید